Sari la conținut

Top 10 jocuri Android gratuite fara internet

Cele mai bune jocuri Android fara internet

Aceste jocuri Android gratuite nu necesită o conexiune la Internet pentru a funcționa; foarte multe jocuri Android depind de conexiunea la Wi-Fi, dar nu intotdeauna ai internet la dispozitie. V-am  pregatit mai jos o lista, cu 10 cele mai bune jocuri Android gratuite fara internet.

Un joc bun pe dispozitivul tău Android, trebuie să fie unul dintre cele mai bune jocuri pe care le poți juca oriunde.

Dacă doriți să jucați jocuri offline pe Android, atunci atunci ati ajuns unde trebuie, deoarece astăzi vă oferim cele mai bune jocuri pentru telefon.

1.Hungry Shark World

In acest joc controlezi un rechin, pe care il indrumi sa manance alti pesti, sau chiar si oameni.

Hungry Shark World are peste 33 de specii de pesti, 8 dimensiuni diferite, o harta open-world si multe altele.

Jocul este gratuit pe ambele platforme, Android si Ios si nu va impune nici o limita, iar pentru a avea cateva optiuni in plus puteti plati pentru a le debloca.

Pentru a instala jocul Hungry Shark World pe Google play si App Store Apasati aici.

2.Asphalt 9: Legends

Asphalt 9  este un joc video de curse dezvoltat de Gameloft Barcelona si publicat de Gameloft,  care a fost lansat pe data de 25 iulie 2018.

Aplicatia este 3D si are o grafica excelenta, jocul are peste 49 de masini cu care poti sa te intreci cu alti jucatori, chiar si cu prietenii tai daca esti conectat la internet.

Deci daca esti pasionat de masini, acest joc este cu siguranta unul potrivit pentru tine, asa ca nu mai astepta si descarca-l de aici pe Google Play si App Store

3. Alto’s Adventure

Involuntar, jocurile pe care nu trebuie sa le ratezi vin pe dispozitivele noastre Android, iar Alto’s Adventure este unul dintre ele.

Acest joc de snowboard transformat intr-o opera de arta, este acum disponibil pentru descarcare, datorita graficii si coloanei sale sonore.

Alot’s Adventure este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului pe Android, dupa trecerea sa de succes pe iOS acum un an, iar asteptarea a meritat, deoarece este unul dintre cele mai bune jocuri.

Acest joc iti permite sa admiri munti, ruine abandonate impruna cu Alto si prietenii lui.

Alto’s Adventures este bazat pe fizici reale si poti descoperi 6 snowboarderi unici, toti avand diferite abilitati.

Pentru a instala acest joc pe Google Play si App Store apasa aici.

4. Shadow Fight 3

Ce vrea toata lumea de la un joc video?

Ar trebui sa fie rapid, sa aibe o grafica cat mai buna posibil, o poveste buna, si ca gameplay-ul sa fie cat mai usor de inteles.

Shadow fight a reusit sa adune toate aceste cerinte de mai sus.

Shadow fight este un joc cu batai dupa cum spune si titlu, dar prezinta si un foarte bun joc de roluri, care iti permite sa-ti construiesti propriul caracter de la zero.

Ca orice alt joc cu batai, interfata este foarte simpla, ai doua butoane cu care te misti si lovesti,  iar scopul jocului este sa-ti lovesti adversarul pana cand il infrangi.

Pentru a instala acest joc pe Google Play si App Store apasa aici.

5. Critical Ops

Critical Ops este un shooter in first person, cu o varietate de arme si echipament personalizabil.

Pentru orice shooter iti trebuie putin antrenament si precizie.

Jocul este bazat pe o interfata moderna unde poti juca ca si terorist sau counter-terorist, jocul  ofera si un mod multiplayer unde poti juca chiar si cu prietenii tai.

Critical Ops este gratuit si se gaseste atat pe App Store cat si pe Google Play.

Pentru a instala acest joc pe Google Play si App Store apasa aici.

6.Xenowerk

Xenowerk este unul dintre cele mai bune jocuri de actiune pe android, valabil pe Google Play si App Store in acest moment.

Este un shooter care iti testeaza abilitatea si reflexele, si te va tine captiv mult timp deoarece acest joc gratuit are peste 70 de nivele diferite, unde trebuie sa infrangi diferiti inamici.

Xenowerk are un numar impresionant de arme, pe care le poti folosi pentru a omora cat mai repede diferitele tinte.

Pentru a instala acest joc pe Google Play si App Store apasa aici.

7.Unkilled

Jocul Unkilled lansat de compania Madfinger Games este un joc pentru sistemul de operare Android si este disponibil pentru descarcare gratuita desi are si optiuni de plata, desigur.

Unkilled este un FPS ( First Person Shooter) cu o calitate incredibila pentru un joc mobil.

Potrivit dezvoltatorilor sai, jocul prezinta destul de multe progrese in efectele sale, inclusiv umbra, simularea de particule GPU si precesarea efectelor.

In Unkilled, jucatorii preiau controlul lui Joe, un membru al unitatii anti-zobie numite Wolfpack, o organizatie militara privata insarcinata cu gasirea, urmarirea si eliminarea hoardelor zombie.

Pentru a instala acest joc pe Google Play si App Store apasa aici.

8. Roller Coaster Tycoon Classic

Trebuie sa spun ca acest joc este singurul joc video portat  de pe pc, in care simt ca nu lipseste nimic, avem toate extensiile primului RCT si al doilea.

Jocul ne garanteaza un continut extrem de bogat in atractii, designuri, decoratii, tipuri de trasee sau muzica din care sa alegem, printre multe alte lucruri.

Jocul este atat de simplu incat oricine va intelege cum sa-l joace la inceputul jocului.

Ceea ce nu este foarte indicat este sa folositi jocul pe un mobil cu ecran mic, putem vedea ca butoanele sunt destul de mici si chiar cu un telefon de dimensiuniu mari putem atinge din greseala alte butoane, deoarece sunt apropiate unul de altul.

Pentru a instala acest joc pe Google Play si App Store apasa aici.

9.BADLAND 

Aceasta versiune a popularului joc BADLAND ofera un joc care include 80 de niveluri unice, si sunt asteptate mai multe niveluri in actualizarile viitoare.

Modul multiplayer va permite sa jucati un joc pana la 4 jucatori pe acelasi dispozitiv, puteti descarca Badland pentru Android gratuit si promite sa fie compatibil cu multe dispozitive de pe piata.

Pentru a instala acest joc pe Google Play si App Store apasa aici.

10.Hill Climb Racing

Cand incepi sa joci Hill Climb Racing misiunea ta este sa colectezi cat mai multe monede pe parcursul traseului, cu acestea asa cum am mentionat inainte, puteti schimba vehiculele si schimba piesele.

Schimbare traseului in acest joc de curse nu este in principiu ceva foarte important, deoarece primele piese sunt aproape identice, cu exceptia ghietii care te va face sa aluneci putin mai mult cu masina.

Daca doriti sa va cheltuiti monedele pentru a schimba vehiculele, puteti obtine printre altele: o motcicleta, un tractor sau un autobuz.

Pentru a instala acest joc pe Google Play si App Store apasa aici.

Un comentariu la „Top 10 jocuri Android gratuite fara internet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *