Sari la conținut

Aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon Android

Aplicatii De Descarcat Muzica Android

Nu știi cum se descarcă muzică pe telefon Android? Cea mai eficientă metodă de a descărca muzică gratis pentru a fi ascultată offline, este prin intermediul aplicațiilor.

Noile servicii și aplicații de streaming sunt bune, dar dacă nu ești pregătit să plătești pentru ele, vin în general cu multe limitări.

Cu melodiile descărcate direct în telefonul tău, tu deții controlul și le poți asculta oricând dorești chiar dacă nu ai conexiune la internet.

Mai jos găsești o lista cu cele mai bune, sigure și ușor de folosit aplicații de descărcat muzică gratis pe telefon Android.

FrostWire

O aplicație foarte populară pentru a descarcă melodii gratis pe telefon Android este FrostWire.

Această aplicație are multe plusuri: se descarcă rapid, nu conține niciun fel de publicitate, iar interfață este foarte intuitivă și ușor de folosit.

Tot ce trebuie să faci este să scrii numele artistului sau titlul unei melodii în câmpul de căutare, să pornești căutarea și să apeși pe „Download” după ce s-a încărcat lista de rezultate.

După descărcare, te poți bucură de melodia aleasă! Că să instalezi aplicația FrostWire pe telefon, da click aici.

SONGily

Una dintre cele mai bune aplicații pentru a descarcă muzică, atât străină cât și românească, este SONGily.

Indiferent dacă vrei să descarci melodia originală sau un remix, această aplicație poate găsi orice piesă rapid și fără vreun efort.

De asemenea, îți oferă și sugestii, o soluție excelență atunci când rămâi fără idei pentru piese noi!

Pe lângă descărcare, există opțiunea și de a ascultă piesele direct în aplicație. Că să instalezi aplicația SONGily pe telefon, da click aici.

4shared Music MP3

4Shared permite descărcarea de melodii în format MP3, dar aplicația nu se rezumă doar la asta, din moment ce utilizatorii pot încarcă orice fel de fișiere.

Interfață este puțîn mai veche, dar intuitivă, iar aplicația oferă o varietate de melodii și de genuri muzicale potrivite pentru orice gust.
Că să instalezi aplicația 4Shared pe telefon, da click aici.

Jamendo Music

Jamendo Music este o aplicație care permite artiștilor independenți să își distribuie muzică în mod gratuit, această putând fi descărcată și utilizată în scopuri personale.

Aplicație conține peste 500.000 de piese și acoperă cam toate genurile muzicale, deci se potrivește oricărei preferințe!

Calitatea muzicii este impresionantă, luând în considerare că piesele nu sunt atât de cunoscute.

Un plus ar fi și faptul că melodiile pot fi ascultate înainte de a fi descărcate.

Că să instalezi aplicația Jamendo Music pe telefon, da click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *