Sari la conținut

Aplicatii de slabit gratis pentru Android

aplicatii de slabit

Credeți că a venit timpul să pierdeți câteva kilograme care sunt în plus?

Nu doriți să frecventați o sală de fitness sau să urmați o dietă pentru slăbire în care nu aveți încredere?

Următoarele aplicații de slăbit vă vor ajuta sa scăpați de câteva kilograme în plus, să vă aducă într-o formă fizică mai bună, utilizând sfaturile și planurile de nutriție și fitness concepute special pentru aplicațiile Android.

1. Lose It!

Lose It ! este una din cele mai distractive și mai eficiente aplicație de slăbit gratis din lume.

Practic descărcați aplicația, stabiliți un obiectiv și vedeți ce alimente vi se potrivesc ca să puteți slăbi.

Deci introduceți în aplicație înălțimea, greutatea, vârsta și obiectivul de slăbit propus, iar aplicația va calculează un program de slăbit personalizat.

Cu ajutorul aplicației, făcând o poză  produselor alimentare pe care le doriți să le mâncați, puteți să calculați numărul de calorii din aceste alimente.

În plus, pe rețele de socializare puteți să schimbați cu alte persoane experiențele avute.

Puteți instala aplicația Lose It! de pe Magazinul Google apăsând acest link.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitnow.loseit

2. MyFitnessPal

MyFitnessPal este cea mai cunoscută aplicație de slăbit, pe care o poți descărca gratis, pentru Android.

În cazul că nu doriți să fiți atenți numai la numărarea caloriilor ci să vă și fixați un program de fitness atunci sigur această aplicație vă va fi de ajutor. Astfel veți avea sub control permanent valorile nutriționale.

Aplicația pune la dispoziție o mare bază de date cu diferite produse alimentare, funcții de numărare a caloriilor, precum și peste 300 de exerciții de fitness.

Este foarte simplu să utilizați aplicația. Vă înregistrați, introduceți greutatea, vârsta, înălțimea, sexul și câte kilograme doriți să slăbiți, precum și perioada de timp în care vreți să scăpați de kilogramele în plus.

Având aceste informații,  aplicația va calcula un maxim de calorii zilnice, și  va propune un program de slăbit personalizat.

Aplicația MyFitnessPal, în interfață, prezintă reclame de publicitate care câteodată deranjează. Puteți astfel să cumpărați un abonament, veți scăpa de publicitate și puteți avea și alte opțiuni.

Ca să instalați aplicația MyFinessPal pe telefonul Android sau iOS de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.corp.wade.fitness_pal

3. Eat Smarter

Aplicația Eat Smarter te ajută să pregătești meniuri sănătoase. Cei care vor și le plac meniurile simple, sănătoase, trebuie neapărat să descarce pe Androidul lor această aplicație.

Aplicația propune peste 50.000 de rețete care includ și numeroase fotografii. Puteți astfel să gătiți diferite meniuri sănătoase, de la cele cu puțini carbohidrați, la cele Vegane.

Meniurile și rețetele preferate le puteți salva în programul respectiv.

Eat Smarter vă propune o lista cu ingredientele necesare, precum și ce produse sunt de sezon.

Având și calculatorul de calorii la îndemână, acestă aplicație va fi de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus.

Aplicația este disponibilă și pentru Android cât și pentru iOS. Dacă vreți să instalați această aplicație de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.claritasmindsciences.EatRightNowCommercial

4. Mai suplă în 30 zile

Aplicația Mai suplă în 30 zile este o aplicație care vă ajută sa slăbiți rapid alternând antrenamentele de fitness, pe care foarte bine le puteți face acasă, cu o dietă sănătoasă. Și asta în 30 de zile.

Aplicația vă prezintă programul sub formă de tabel în care sunt introduse cele 30 de zile ale unei luni, precum și procentajele relative zilnice de finalizare.

De asemenea în fiecare zi veți avea de executat diferite exerciții fizice, care bineînțeles au toate explicațiile necesare executării lor.

Programul alimentar propune câte o dietă pentru fiecare zi, fie că este un meniu standard unul vegetarian sau unul vegan.

Aveți în această aplicație un ajutor de nădejde în a procura alimentele necesare dietei pentru cele 30 de zile de program.

Antrenamentele, intensitatea lor precum și datele referitoare la consumul de calorii pot fi adaptate și sincronizate pe Google Fit. Aplicația este disponibilă pe Magazin Play, gratis, dar în interfață se prezintă reclame și publicitate.

Ca să instalați această aplicație de slăbit de pe Magazin Play apăsați acest link.

https://play.google.com/store/apps/details?id=loseweight.weightloss.workout.fitness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *