Sari la conținut

Aplicații GPS gratuite offline (fără internet) pentru telefon Android

aplicatii gps gratuite android fara internet

Cauți o aplicație GPS bună pentru telefon Android care să îți indice traseul chiar dacă nu ai conexiune internet?

Iată care sunt cele mai bune aplicații GPS gratuite pentru Android în 2022, care funcționează offline, adică fără internet.

Google Maps (Hărți): aplicație GPS gratuită care parțial funcționează fără net

Nu doriți să vă umpleți telefonul Android cu aplicații GPS offline necunoscute și să folosiți ceea ce aveți deja și care funcționează perfect? Atunci, ca să găsiți cel mai scurt traseu, puteți să folosiți aplicația preinstalată în sistem Google Maps (Hărți).

Aplicația Hărți funcționează cel mai bine dacă pe telefon există o conexiune internet, dar dacă plănuiți să vă deplasați într-o zonă în care nu aveți conexiune puteți să descărcați anticipat harta dintr-o anumită arie geografică și să o folosiți offline.

Ca să descărcați harta pe telefon deschideți aplicația și din meniu alegeți ”Hărți Offline”. Alegeți aria geografică care vă interesează și puteți să descărcați o hartă de aproximativ 320 x 200 de kilometri (max. 2 GB).

Hărțile offline descărcate se șterg automat după 30 de zile.

Aplicația Hărți o găsiți deja instalată pe telefon, dar dacă din diferite motive nu o aveți o puteți instala gratuit de pe Magazin Play. Link pentru instalare aici.

Maps.me: o aplicație GPS fără internet simplu de folosit

Maps.me este o aplicație GPS fără internet care vă permite să descărcați și să utilizați offline hărți detaliate din orice țară din lume.

Această aplicație de navigare GPS are o interfață grafică curată și intuitivă, astfel, chiar și utilizatorii mai nepricepuți vor învăța imediat cum se folosește.

Hărțile fiecărei localități conțin principalele puncte de interes, cum ar fi restaurante, stații de metrou, destinații turistice și multe altele. Dar cea mai importantă caracteristică este faptul că nu există nici o limită în ceea ce privește descărcarea hărților.

Puteți să descărcați toate hărțile dorite atât timp cât telefonul vostru are suficient spațiu liber.

Maps.me este o aplicație care nu ar trebui să lipsească de pe telefon, în special dacă vizitați o țară străină. Pentru instalare de pe Magazin Google Play apăsați pe acest link.

OsmAnd: aplicație GPS offline gratuită cu hărți foarte detaliate

OsmAnd este una dintre cele mai bune aplicații GPS Android, care vă permite să consultați hărțile offline și vă va ghida pas cu pas în călătoria voastră cu un asistent vocal, ca și cum ați utiliza Google Maps online.

Aplicația este gratuită, dar cu unele limite. De exemplu în versiunea gratis puteți să descărcați maximum 10 hărți, dar dacă aveți nevoie de mai multe hărți sau opțiuni trebuie să plătiți aproximativ 9 euro.

Hărțile sunt foarte detaliate și precise pentru că folosește ca sursă predefinită hărțile OpenStreetMap, care sunt actualizare permanent de un mare număr de utilizatori.

Aplicația GPS OsmAnd se poate instala gratuit de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

MapFactor Navigator: aplicație GPS fără internet pe telefon bună

MapFactor este o aplicație de navigație GPS gratuită, o foarte bună alternativă la Google Maps (Hărți).

Hărțile pe care le folosește sunt cele de la OpenStreetMap, hărți foarte detaliate și care sunt actualizate lunar. În plus, sunt disponibile contra cost și hărțile oferite de celebrul TomTom.

MapFactor include în versiunea gratis indicații vocale, modalitatea 2D și 3D, teme pentru noapte sau zi și posibilitatea să căutați adrese și locuri de interes chiar dacă nu există conexiune internet.

Cine dorește să instaleze aplicația GPS MapFactor pe telefon cu Android o poate descărca de pe Magazin Play de la acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *