Sari la conținut

Top 5 aplicații Android prin care poți câștiga bani

Top 5 aplicatii Android prin care poti face bani

Ai prefera să faci bani de pe telefonul tău mobil în loc să-i cheltuiești? Nu-ți place să-ți petreci tot timpul în față calculatorului ca să îți faci treaba?

Există o mulțime de metode în Magazinul Play prin care poți câștiga bani de pe urma aplicațiilor Android. Iată topul celor mai bune aplicații Android prin care poți câștiga bani:

Google Opinion Rewards – Completezi chestionare și primești bani

Cele mai bune aplicatii pentru facut bani online

 

N-ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni faptul că Google are o aplicație pe care o poți folosi ca să faci bani. Completând chestionare pe Google Opinion Rewards câștigi credit în Magazinul Play.

Dacă ai downloadat această aplicație, de fiecare dată când un nou chestionar apare o să primești o notificare și tot ce trebuie să faci este să dedici câteva minute pentru a răspunde la o serie de întrebări – nimic complicat.

După ce ai completat chestionarul, primești credit în Magazinul Play pe care îl poți folosi ulterior să cumperi aplicații, muzică sau alte lucruri. Multe dintre chestionare au un timp limită în care pot fi completate, deci fiți siguri că sunteți atenți când apar ca să nu pierdeți șansa.

Pentru a descărca Google Opinion Rewards dați click aici.

Surveys on the Go

Cea mai buna aplicatie pentru bani online

La fel ca și în cazul Google Opinion Rewards, aceasta este o altă aplicație Android în care tot ce trebuie să faci este să completezi chestionare, dar spre deosebire de Google Opinion Rewards, aplicația Surveys on the Go te recompensează cu bani cash.

De menționat este faptul că în această aplicație apar doar câteva chestionare lunar, deci nu te aștepta să te îmbogățești peste noapte.

Aplicația este ușor de folosit, deci e perfectă ca să câștigi niște bani de buzunar cu un minim de efort.

Găsiți aici un link către aplicație.

CashPirate – Testează aplicații ca să primești bani

CashPirate este o aplicație Android care transformă puncte în bani. Utilizatorii înregistrați pot testa aplicații, participa la chestionare, juca jocuri video și să își invite prietenii să se alăture.

1000 de puncte în interiorul aplicației sunt echivalentul a 1$, bani care pot apoi fi convertiți în credit în Magazin Play pentru a cumpăra diverse sau transferați într-un cont de PayPal.

Fiverr

Cea mai buna aplicatie pentru facut bani pe Android

Dacă vrei să faci niște bani rapizi, Fiverr este aplicația Android pe care ți-o recomandăm.

Fiverr dispune de o mulțime de platforme pentru freelanceri, putând alege dintr-o gama largă de categorii în funcție de talentele tale.

Indiferent că ești în domeniul marketingului digital, editingului, traducerilor, designului grafic, sau că te pricepi la făcut videoclipuri sau ești bun la jucat jocuri video, pe Fiverr îți poți găși o metoda de făcut bani.

Orice lucru la care te pricepi poate fi convertit într-o sursă de venit.

Fiverr este platforma perfectă pentru persoanele care vor să își înceapă cariera într-un domeniu, sau doar să facă niște bani de buzunar de la o luna la alta.

Pentru a vă creea un cont pe aplicația Fiverr puteți fie să o descărcați din Magazinul Play de aici pe dispozitivele Android, sau să mergeți pe pagina oficială de pe laptop sau PC Windows.

Upwork

Cele mai bune aplicatii pentru facut bani pe Android

Upwork este o aplicație Android similară cu Fiverr, dar este în general mai bună pentru freelancerii care au deja experiență într-un domeniu și vor să fie plătiți bine pentru expertiza lor.

În interiorul aplicației poți căuta joburi, să accepți oferte de lucru, să corespondezi cu clienții, poți trimite proiecte și multe alte.

Cu ajutorul acestor funcții poți să îți găsești ușor o sursă de venit și să comunici cu clienții indiferent unde te afli, lucru foarte convenabil pentru oricare freelancer.

Aplicația Upwork se găsește în Magazinul Play pentru dispozitivele Android sau pe pagina oficială a acestora.

Un comentariu la „Top 5 aplicații Android prin care poți câștiga bani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *